Toegepaste Privacy: de (huidige en toekomstige) Wetten in de Praktijk

Toegepaste Privacy: de (huidige en toekomstige) Wetten in de Praktijk


Wat zijn de best practices in privacy, data protection en de bescherming van persoonsgegevens, nu en in de toekomst ?

17 April 2014 (14-21u)
Location: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Bavo Van den Heuvel, Peter Berghmans
Prijs: 690 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Bavo Van den Heuvel (Bavo Van den Heuvel)
Bavo Van den Heuvel

Bavo Van den Heuvel is handelsingenieur en forensic computer auditor. Met zijn expertise betreffende toegepaste privacy en IT-security heeft hij sinds 1996 reeds vele overheidsinstellingen, organisaties en bedrijven bijgestaan. Hierbij assisteert hij bij de interpretatie en vertaling van het juridische kader naar beveiligingsmaatregelen.

Bavo kan hierbij bogen op jarenlange ervaring bij verschillende overheden als veiligheidsconsulent. Hij was onder andere informatieveiligheidsconsulent bij de KSZ.

Bavo is tevens oprichter van het Data Protection Institute. Dit instituut levert opleidingen betreffende data protection en het behandelen van persoonsgegevens.

Bavo is gecertificeerd ISO27001 Lead Auditor (IRCA), CIPP/E en computer forensisch auditor.

U vindt meer informatie over Bavo's bedrijf op Cranium bvba

Peter Berghmans (Peter Berghmans)
Peter Berghmans

Peter Berghmans werkt als zelfstandig informatieveiligheidsconsulent voor GZA ziekenhuizen. Hij bouwt mee aan state-of-the-art gezondheidszorg door de kwaliteit van de informatie die binnen het ziekenhuis wordt verwerkt, te verhogen. Hij heeft een scherpe focus voor de privacy van de gegevens en de beveiliging ervan. Hij vertegenwoordigt het ziekenhuis in verschillende werkgroepen van eHealth, FOD Volksgezondheid en Zorgnet Vlaanderen/ICURO.

Peter startte zijn carrière aan de nu vernieuwde hogeschool Thomas More Mechelen. Peter bouwt er als onderzoeker, samen met fijne collega's, mee aan het Business Intelligence Competence Center en Mobilab. Met veel plezier coacht hij daarnaast de bachelor studenten over alle aspecten van gegevensbeveiliging.

Ook voor de meer ervaren professionals biedt Peter, binnen het Data Protection Institute, samen met Bavo Van den Heuvel cursussen aan voor informatieveiligheidsconsulenten. In dit opleidingsinstituut staat praktijk centraal: alle do and don'ts zijn gestaafd met een pak ervaring.

AGENDA » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.