Rich Internet Applicaties voor Business Toepassingen

Rich Internet Applicaties voor Business Toepassingen


Wat hebben Flex/Flash, Silverlight en HTML 5 uw bedrijf te bieden ?

9 September 2010 (14 - 21u)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar over Rich Internet Applicaties ?

Traditionele Web applicaties hebben het nadeel dat alle interacties met de applicatie via de server gebeuren, wat de interactiviteit, reaktiesnelheid, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit beperkt. Door het gebruik van client-side technologie kunnen Rich Internet Applicaties (RIA) deze problemen oplossen, en kunnen we de gebruikservaring van een klassieke desktop applicatie benaderen:

De komst van AJAX (Asynchronous Javascript And XML) maakte het voor Web developers mogelijk om data via XML boodschappen uit te wisselen tussen client en server zonder dat de browser pagina hoefde ververst te worden. AJAX was een grote stap voorwaarts, maar het was maar het begin. Om grotere applicaties te bouwen met AJAX, om de incompatibiliteiten tussen browsers op te lossen, en om het ontwikkelingsproces te vereenvoudigen, werden er diverse open source en commerciële frameworks ontwikkeld. Hierdoor werd RIA ontwikkeling een stuk makkelijker, en de 2 voornaamste ontwikkelingsplatformen op dit moment zijn Adobe's Flex (voor Flash en AIR applicaties) en Microsoft's Silverlight. Natuurlijk krijgen deze dan ook de meeste aandacht tijdens dit seminar.

Dit seminar geeft een overzicht van de mogelijkheden en uitdagingen van Rich Internet Applicaties, zowel op applicatief, grafisch, visueel als op multi-platform vlak, en plaatst de belangrijkste RIA standaarden en ontwikkelingstools naast elkaar. Aldus krijgt u op 1 enkele dag een neutraal en up-to-date beeld van de RIA tools markt.

Welke vragen worden beantwoord tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminar is vooral bedoeld voor IT beslissingsnemers en projectleiders die:

U krijgt tijdens dit seminar een overzicht van de diverse RIA oplossingen, advies over hun inzetbaarheid en demonstraties over het gebruik ervan.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.