Aan de Slag met RPA, UiPath en Blue Prism

Aan de Slag met RPA, UiPath en Blue Prism


Een jumpstart introductie tot RPA, gebruik makend van UiPath of Blue Prism, waardoor u een praktisch overzicht krijgt van de mogelijkheden van RPA in uw bedrijf

5 September 2019 (14-18u30)
Location: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Mathias Fransen en Steffen De Geyter
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Mathias Fransen (RoboRana)
RoboRana

Mathias Fransen is Founder en Managing Partner bij RoboRana, een RPA competentiecentrum binnen de Cronos Group dat focust op het opleveren van end-to-end RPA (Robotics Process Automation) en intelligent automation oplossingen. RoboRana is tool-agnostisch, maar heeft officiële partnerships met UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere/IBM, ABBYY en anderen.

Steffen De Geyter (RoboRana)
RoboRana

Steffen De Geyter is Expert RPA Engineer en Project Manager bij RoboRana, een RPA competentiecentrum binnen de Cronos Group dat focust op het opleveren van end-to-end RPA (Robotics Process Automation) en intelligent automation oplossingen. RoboRana is tool-agnostisch, maar heeft officiële partnerships met UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere/IBM, ABBYY en anderen.

Steffen is een zeer enthousiaste team speler met een passie voor RPA. Naast het managen van projecten wereldwijd beschikt hij ook over de nodige RPA ervaring opgedaan bij RoboRana. Zijn sterktes liggen in het vertalen van business naar IT, het analyseren van processen en het structureren van projecten. Steffen heeft echter ook geen schrik om zelf aan de slag te gaan om de RPA oplossing van A tot Z te analyseren, ontwikkelen en te testen om zo alles tot een robuust geheel te smeden.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.