Smartphones in Business
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Smartphones in Business

  Hoe gaat u slim om met Smartphones in uw bedrijf ?

   12 November 2009 (14-18u30)
   Pullman Diegem (Diegem)
   Prijs: 300 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands

  door door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Waarom dit seminar?

  Binnen het bedrijfsleven is mobiele telecommunicatie niet meer weg te denken. Iedereen beschikt tegenwoordig over een GSM en kan daarmee zonder probleem bellen en SMSen. Met een "smartphone" daarentegen, kan u dankzij de combinatie van een PDA (Personal Digital Assistant) en een mobiele telefoon, ook nog eens uw agenda beheren, uw contactpersonen bijhouden, uw e-mails ontvangen, op het internet surfen, en nog zoveel meer. Mooi voorbeelden vindt u bij Nokia, RIM (BlackBerry), Apple, HTC e.a.

  Smartphone-onafhankelijk seminar, dus het gaat o.a. over de nieuwste Nokia smartphonesNaast deze waardevolle functionaliteiten van deze apparaten gaat er in dit seminar eveneens aandacht naar alle verschillende besturingssystemen en diverse fysieke verschijningsvormen. We helpen u met dit seminar om door de vele bomen het bos te zien met een overzicht van kenmerken, mogelijkheden, voordelen en nadelen van de diverse soorten smartphones.

  Bij onze veelvuldige contacten met ondernemingsleiders en beslissingnemers in het bedrijfsleven, valt het ons op dat velen onder hen wel een smartphone of PDA bezitten, maar vaak slechts een fractie van de mogelijkheden van dit apparaat gebruiken. Anderen zweren dan weer bij een klassieke rechtoe-rechtaan GSM, zonder "toeters en bellen". Nochtans kan het juiste model smartphone met de juiste applicaties erop, u veel efficiënter doen werken.

  Smartphone-onafhankelijk seminar, dus het gaat o.a. over de nieuwste BlackBerry smartphonesVerder wordt er in dit seminar ook dieper ingegaan op de gevolgen van het gebruik van smartphones in een bedrijfsomgeving. Waarmee moet u rekening houden bij de implementatie ? Hoe bereidt u de gebruikers het best voor ? Hoe zit het met de beveiligingsaspecten ?

  Natuurlijk gaan we ook graag in op uw vragen en specifieke problemen met smartphones. Aarzel niet om uw vragen op voorhand door te sturen naar seminars@itworks.be zodat we de relevante vragen in het seminar-programma kunnen opnemen.

  Voor wie is dit seminar bestemd ?

  Smartphone-onafhankelijk seminar, dus het gaat o.a. over de nieuwste HTC smartphonesDit seminar is vooral interessant voor:

  • Beslissingsnemers (CEO, CIO, CFO, ...) die de toegevoegde waarde van smartphone-gebruik wensen in te schatten
  • Sales Managers die wensen te weten op welke manier smartphones een verkoopsploeg efficiënter kunnen doen werken
  • Netwerkbeheerders, systeembeheerders die inzichten willen verwerven in de implementatie van smartphones, en beschikbare tools op dat vlak

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved