Server en Storage Consolidatie
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Server en Storage Consolidatie

  Meer capaciteit en een betere beheersbaarheid aan een lagere kost ...

   27 May 2004 (14-21)
   Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
   Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Waarom dit seminar ?

  Dit seminar wordt reeds voor de zesde maal georganiseerd, maar wordt telkens volledig herzien en up-to-date gebracht met de nieuwste marktontwikkelingen en inzichten. De spreker geeft een overzicht van en positioneert de nieuwste server en storage technologieën, en geeft aan hoe en wanneer deze best ingezet kunnen worden. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan methodologie- en procesaspecten. De consolidatieproblematiek wordt behandeld in het breder kader van optimalisering van een ICT infrastructuur.

  Nu IT investeringen onder druk staan bij de meeste bedrijven, moeten IT managers nieuwe oplossingen vinden om dezelfde (en meer) applicaties te draaien op minder en goedkopere servers. Gelukkig bestaan er een aantal nieuwe technologieŽn die dit mogelijk maken, clustering komt binnen ieders bereik, en er worden steeds meer best practices gevonden in server en storage consolidatie.

  Dit seminar heeft 4 onderdelen: Jan Dooms beschrijft in eerste instantie de belangrijkste technologieŽn, standaarden en technieken voor de consolidatie van opslag, daarna de diverse oplossingen voor de consolidatie van servers met een apart hoofdstukje en virtualisatie en utility computing, en last but not least de aanbevelingen voor een succesvolle server en storage consolidatie strategie.

  Als u wil nagaan hoe u de groeiende nood aan opslagcapaciteit en de toenemende onbeheersbaarheid ervan onder controle kan krijgen, of indien u een overzicht wil krijgen van de trends in clustering, server hardware technologieën, mag u dit seminar niet missen.

  Wat leert u tijdens dit seminar ?

  • Hoe zorgen de nieuwste server en opslag oplossingen voor een win-win-win situatie in uw data center: meer capaciteit en meer beheersbaarheid aan een lagere kost ?
  • Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in opslag (SANs, Fibre Channel, ...) en hoe maakt u optimaal gebruik van de opslagpyramide (de hierarchie van storage I/O oplossingen zoals disk en tape, elk met hun typische performantie, prijs en capaciteit) ?
  • Zijn grid computing en utility computing enkel 'marketingware' of zijn dit technologieŽn die vandaag effectief kunnen gebruikt worden ?
  • Wanneer is server en/of storage consolidatie de moeite waard, en hoe pak je een consolidatie-oefening het best aan ?
  • Ook uw vragen over opslag of server capaciteit/performantie willen wij beantwoorden tijdens dit seminar. Stuur ze liefst vooraf even naar seminars@itworks.be

  Voor wie is dit seminar bestemd ?

  • CIO's, IT Managers, Operations Managers, IT Infrastructure Managers
  • Ontwerpers van server- en opslagarchitecturen
  • Iedereen die wil weten hoe zijn/haar ICT infrastructuur kan geoptimaliseerd worden (m.b.v. consolidatie of op een andere manier).

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved