Server en Storage Consolidatie

Server en Storage Consolidatie


Meer capaciteit en een betere beheersbaarheid aan een lagere kost ...

27 May 2004 (14-21)
Locatie: Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Dit seminar wordt reeds voor de zesde maal georganiseerd, maar wordt telkens volledig herzien en up-to-date gebracht met de nieuwste marktontwikkelingen en inzichten. De spreker geeft een overzicht van en positioneert de nieuwste server en storage technologieën, en geeft aan hoe en wanneer deze best ingezet kunnen worden. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan methodologie- en procesaspecten. De consolidatieproblematiek wordt behandeld in het breder kader van optimalisering van een ICT infrastructuur.

Nu IT investeringen onder druk staan bij de meeste bedrijven, moeten IT managers nieuwe oplossingen vinden om dezelfde (en meer) applicaties te draaien op minder en goedkopere servers. Gelukkig bestaan er een aantal nieuwe technologieŽn die dit mogelijk maken, clustering komt binnen ieders bereik, en er worden steeds meer best practices gevonden in server en storage consolidatie.

Dit seminar heeft 4 onderdelen: Jan Dooms beschrijft in eerste instantie de belangrijkste technologieŽn, standaarden en technieken voor de consolidatie van opslag, daarna de diverse oplossingen voor de consolidatie van servers met een apart hoofdstukje en virtualisatie en utility computing, en last but not least de aanbevelingen voor een succesvolle server en storage consolidatie strategie.

Als u wil nagaan hoe u de groeiende nood aan opslagcapaciteit en de toenemende onbeheersbaarheid ervan onder controle kan krijgen, of indien u een overzicht wil krijgen van de trends in clustering, server hardware technologieën, mag u dit seminar niet missen.

Wat leert u tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.