TOGAF9 Foundation Training (level 1)

TOGAF9 Foundation Training (level 1)


Wees beter voorbereid op EA projecten die TOGAF 9 gebruiken als EA framework en proces

7-8 April 2010 (10-18h)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 1150 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:
  GRATIS dit referentiewerk bij uw deelname:


TOGAF™ Version 9 -- 'The Book' (780 blz.)

Waarom organiseren wij deze TOGAF 9 workshop "TOGAF9 Foundation Training" ?

TOGAF, The Open Group Architecture Framework, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een enterprise architectuur (EA). TOGAF is een open standaard die beheerd wordt door The Open Group. Het beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van enterprise architectuur. TOGAF wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen. Volgens TOGAF is enterprise architectuur (EA) "the fundamental organisation of a system, embodied in its components, their relations between each other and the environment and the guidelines and principles that govern the design". TOGAF helpt bij de integratie en het beheer van IT resources vanuit een strategie- en een business-gedreven standpunt. Tijdens deze cursus wordt TOGAF 9 gebruikt als framework om de basiselementen van EA uit te leggen, alsook om aan te tonen hoe zo'n framework wordt gebruikt bij het documenteren van uw enterprise architectuur.

Deze tweedaagse "TOGAF 9 Foundation" cursus biedt managers, IT professionals, enterprise, IT, software en informatie-architecten, en alle andere geïnteresseerden een overzicht van de basisconcepten van enterprise architectuur. U leert deze concepten van een leveranciersonafhankelijke spreker en wordt voorbereid op het TOGAF 9 level 1 multiple-choice examen via de Prometric test centers. Zie de Web site van The Open Group over TOGAF Certification voor meer informatie hierover.

Indien u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande informatie over TOGAF 9, dan is dit TOGAF Certificatieprogramma, aangeboden door The Open Group en het TOGAF-gecertificeerde Training Center BiZZdesign in België voor u.

Wat leert u in deze TOGAF9 workshop ?

Na deze "TOGAF 9 Foundation" cursus heeft u:

Deze workshop wordt georganiseerd samen met BiZZdesign België. Het aantal deelnemers is beperkt tot 16 om de interactie en leerervaring te maximaliseren.

Waarom u deze TOGAF9 workshop niet mag missen:

TOGAF is een de facto standaard geworden in EA en de vraag naar TOGAF expertise is de voorbije jaren enorm gestegen, wat zich vertaalt in een stijgende vraag naar TOGAF-certificatie.

Deelnemers aan deze workshop krijgen een overzicht van de TOGAF 9 concepten en technieken, en zijn beter voorbereid om deel te nemen en mee te werken in EA projecten die TOGAF gebruiken als EA proces. Hierdoor vergroot de kans op succes van uw EA programma, krijgt u betere deliverables, een betere ondersteuning van IT resource planning en beslissingsondersteuning, betere communicatie met EA programma stakeholders, en verhoogde waardecreatie van uw EA.

Op het einde van deze "TOGAF 9 Foundation" workshop ontvangt u een deelnamebewijs aan deze workshop uitgereikt door I.T. Works en BiZZdesign, en bent u voorbereid op het TOGAF 9 (Level 1) certificatie-examen dat na de workshop bij de Prometric testcentra kan worden afgenomen. Desgewenst kan u na het behalen van het Level 1 certificaat ook de TOGAF Practitioner (level 2) cursus volgen, die u voorbereidt op het "TOGAF 9 Certification Exam" in een Prometric certification center.

Wie moet aan deze TOGAF9 workshop deelnemen ?

Deze opleiding is vooral nuttig voor:

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.