AI en Data Science in de Praktijk

AI en Data Science in de Praktijk


Terminologie, Inzichten, Use Cases, Best Practices, Tips en Advies voor het Gebruik van Data Science en AI in uw Bedrijf

18 October 2017 (14-18h30)
Locatie: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Geert Van Landeghem en Viktor Petrov
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom organiseren we dit seminar over AI en Data Science ?

Tijdens dit namiddagseminar brengen we u op de hoogte van de state-of-the-art in artificiële intelligentie (AI), en bieden we u een rondleiding in de fascinerende wereld van automation, (chat)bots, data mining, neurale netwerken, (un)supervised learning, machine learning, deep learning en data science.

AI en haar subdomein Data Science zijn bijna dagelijks in het nieuws, gaande van hoe "sexy" de job van een data scientist is tot de gevaren van Artificiële Intelligentie voor de arbeidsmarkt.

Los van de hype rond artificial intelligence, automation en data science, gebeuren er momenteel echte doorbraken in AI, en transformeert het de manier waarop we zaken doen. AI developers creëren momenteel software die niet voorgeprogrammeerd wordt, maar anticipeert en bijleert op basis van een combinatie van patroonherkenning, knowledge mining, planning en reasoning.

Dit seminar zal uitleggen hoe AI evolueerde naar de "narrow AI" die we nu allemaal gebruiken, en die ook uw werknemers kan bijstaan bij het uitvoeren van hun taken.

Data Science is een subdomein van Artificial Intelligence dat reeds succesvol wordt ingezet door grote bedrijven. Het helpt die bedrijven om te voorspellen welk volgend produkt de klant zal kopen, welke klanten naar een concurrent zullen overstappen, of hoe we onze vele klanten het best verdelen in segmenten. We geven tevens een overzicht van wat het betekent om een data scientist te zijn, hoe data science kan gebruikt worden in uw bedrijf en hoe u data science het best adopteert in uw organisatie.

Wie mag dit seminar niet missen ?

Dit namiddagseminar is gericht op businessleiders en architecten die willen begrijpen wat AI en data science is, wat de voordelen zijn, en hoe u dit best opzet in een organisatie.

Dit seminar beantwoordt deze en andere vragen:
This is a very brief overview of the programme of this unique seminar:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.