Virtualisatie: een Praktische Aanpak

Virtualisatie: een Praktische Aanpak


Leveranciersonafhankelijk overzicht van de mogelijkheden, voordelen, toepassingen, ervaringen en valkuilen van virtualisatie

29 September 2010 (14-21)
Locatie: Holiday Inn Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 640 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Dit seminar geeft een algemeen overzicht van de concepten en architecturen van de voornaamste virtualisatie-concepten binnen de ICT wereld. Daarbij worden de deelelementen van server-, desktop-, en applicatie-virtualisatie in detail besproken.

We bespreken hierin vooral de mogelijkheden en voordelen van virtualisatie, waarbij zowel business cases worden voorgesteld als concrete implementatie-architecturen voor de verschillende virtualisatielagen.

Dit seminar is leveranciersonafhankelijk: de specialisten van het vendor-neutrale bedrijf Centix zullen de verschillende virtualisatie-oplossingen van de marktleiders Citrix, Microsoft en VMware naast elkaar zetten en praktische voorbeelden en vergelijkingen geven van deze oplossingen.

Als afsluiter worden een aantal voorbeelden, valkuilen en ervaringen uitgewisseld op basis van praktische implementatie-voorbeelden.

Waarom mag u dit seminar niet missen, en welke vragen worden tijdens dit seminar beantwoord ?

Virtualisatie is niet meer weg te denken uit de ICT wereld van 2010. Dit seminar brengt u de laatste evoluties bij op dit vlak en geeft een concreet antwoord op de volgende vragen:

Voor wie is dit seminar bestemd?

Dit seminar is bedoeld voor ICT professionals die een volledig overzicht wensen van de mogelijkheden die de virtualisatie-technologieën bieden. Het geeft u inzicht van de technologie, de standaarden, infrastructuurbehoeften en vooral ook de impact op de beheersaspecten van uw ICT omgeving.

In het bijzonder is dit seminar interessant voor de CIO's en ICT managers, architecten, analisten, designers, technology planners, consultants, systeemanalisten en -ontwerpers, systeemingenieurs, ... die virtualisatie-technologie gebruiken of overwegen te gebruiken.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.