Virtualisatie: een Praktische Aanpak

Virtualisatie: een Praktische Aanpak


Leveranciersonafhankelijk overzicht van de mogelijkheden, voordelen, toepassingen, ervaringen en valkuilen van virtualisatie

29 September 2010 (14-21)
Locatie: Holiday Inn Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 640 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Wilfried Baeten (Centix bvba)
Centix bvba

Wilfried Baeten is managing partner en mede-oprichter van Centix, een consultancy-bedrijf gespecialiseerd in virtualisatie-oplossingen. Hij is binnen Centix verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsleiding en levert eveneens consultancy rond Total Cost of Ownership van virtualisatie-oplossingen. Voorheen was hij werkzaam bij Callataÿ&Wouters, Delaware en Porthus, alvorens in 2006 een zelfstandige carrière te starten.

In eerste instantie leverde Wilfried ICT Interim Management diensten bij o.a. Domo, tot de start van Centix in 2007. Hij is van opleiding Burgerlijk Ingenieur.

Kris Van Opstaele (Centix bvba)
Centix bvba

Kris Van Opstaele is Partner en mede-oprichter van Centix. Binnen Centix is hij verantwoordelijk voor de Citrix practice. Hij begon zijn carrière bij Arthur Andersen en werkte later bij Porthus. Sinds 2007 timmert hij mee aan de weg bij Centix.

Kris heeft een ruime ervaring bij het uittekenen van server-based computing en VDI-omgevingen in grote (> 1.500 desktops) omgevingen, en dit zowel in Industriële als Overheidsomgevingen. Hij heeft de nodige Citrix certificaties (CCA, CCEE, CCIA) en is VMWare VCP. Kris is van opleiding Master in de Informatica.

Erik De Nert (Centix bvba)
Centix bvba

Erik De Nert is Partner en mede-oprichter van Centix. Binnen Centix is hij verantwoordelijk voor de VMWare practice. Hij begon zijn carrière bij Merck, Sharp & Dohme en werkte later als IT Architect bij Porthus. Medio 2007 stond hij mee aan de wieg van Centix, waar hij nu als Senior IT Architect instaat voor het technisch ontwerp van virtualisatie-platformen.

Erik heeft een ruime ervaring in Citrix en VMWare implementaties. Hij heeft Citrix CCA en VMWare VCP certificaties en werkt momenteel aan de VMWare VCDX certifiëring. Erik leidt projecten bij belangrijke organisaties in de interim-sector en verschillende bedrijven uit de BEL20 index. Hij is van opleiding Master in de Informatica.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.