IP Telefonie (Voice over IP)

IP Telefonie (Voice over IP)


Technologie- en marktoverzicht, strategische en productkeuzes.

23 February 2005 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Terwijl de VoIP (Voice over IP) hype voor de consumentenmarkt en in de providerwereld in volle gang is, lijkt die definitief voorbij voor de bedrijfsmarkt. Bedrijven en overheidsinstellingen kondigen grote implementaties aan, en voor nieuwe vestigingen lijkt de keuze voor Internet telefonie welhaast een no-brainer. De voordelen van een grotere schaalbaarheid, gebruik van één netwerk voor Voice en Data, het makkelijker onderhoud halen het meer en meer op de angst voor kwaliteitsverlies en twijfels rond robuustheid van de technologie.

Maar ook voor bedrijven met een al bestaande telefonie-infrastructuur komt Internet-telefonie op de radar. Uitbreidingen of herorganisatie van bedrijfslocaties, openen van nieuwe vestigingen kunnen een motivatie zijn om over te gaan naar een mixed VoIP-PABX oplossing.
En last but not least: het samengaan van Voice en Data zet de deur open voor nieuwe functionaliteit: flexibele oplossingen voor de mobiele werker, "intelligente" telefoons (al dan niet software-gebaseerd) die metadata en applicatielogica aanbieden, en het behandelen van het telefoongesprek als input-gegevensstroom voor applicaties in de CRM of ERP sfeer.

Beslissingen rond bedrijfstelefonie worden echter niet licht genomen: als het om telefonie gaat, dulden gebruikers niet de minste onvolkomenheid (in tegenstelling tot de bijna vanzelfsprekendheid dat software-applicaties het af en toe laten afweten!). De keuze van een vendor bepaalt uw strategie voor de volgende jaren, en zoals altijd bij jonge technologieën is het risico op dure proprietary oplossingen zonder lange-termijn toekomst groot.

We hebben dan ook een uniek leveranciersonafhankelijk programma voor u samengesteld met een grondig overzicht van de technologie en de mogelijkheden, maar ook met aandacht voor product- en strategische keuzes, en een case-study die illustreert hoe verregaand VoIP kan ingeschakeld worden in bedrijfsprocessen.

Welke vragen worden behandeld in dit seminar?

Aarzel niet uw bijkomende vragen te sturen naar seminars@itworks.be en neem ook een kijkje bij ons VoIP resource center!

Voor wie is dit seminar bestemd ?

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.