Haal meer Business Intelligence uit uw Data Warehouse

Haal meer Business Intelligence uit uw Data Warehouse


BI als Strategisch Instrument: in BI zit het woord "business", maar helaas worden datawarehouses nog vooral gebruikt voor klassieke rapportering, en niet voor echte "business toepassingen" (dashboards, cockpits, scorecards, performance mgt, BAM, ...)

22 February 2006 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar?

Vele bedrijven hebben datawarehousing projecten gestart om hun rapportering, business intelligence, data mining, CRM en vele andere processen te ondersteunen. In deze projecten werden de voorbije jaren talloze best practices en kritische succesfaktoren gevonden, die ook nuttig kunnen zijn voor uw business intelligence (BI) en datawarehousing projekten.

  Gratis boek bij uw deelname:


De Organisatie van Business Intelligence
Pieter den Hamer bespreekt het waarom en hoe van BI in dit gloednieuwe boek (Academic Service, ISBN: 9039522324) dat u gratis ontvangt bij uw deelname.

Echter, veel bedrijven die fors geinvesteerd hebben in datawarehousing vragen zich nu af hoe ze, samen met de business, meer kunnen halen uit hun datawarehouse. In business intelligence zit dan wel het woord business, maar vaak voldoen de ontwikkelde BI-toepassingen niet aan de wijzigende behoeften van de business gebruikers. Tevens moeten de onderhouds- en beheerskosten van de BI-omgeving omlaag: er zijn te veel tools en te weinig standaarden, en het kost te veel tijd en resources om in te spelen op nieuwe rapporteringsbehoeftes en de integratie met interne en externe bronsystemen.

Onze 2 sprekers Ing. Erik Fransen MSc en Drs. Pieter den Hamer (beide van het leveranciersonafhankelijke CIBIT) bespreken dan ook vooral een betere organisatie van de BI-omgeving, de tools en technologieën om enterprise business intelligence applicaties te maken die een nog grotere return-on-investment (ROI) kunnen genereren, de integratie van het datawarehouse met bv. ERP systemen, het dilemma of je de BI voorzieningen die de ERP leveranciers tegenwoordig aanbieden gebruikt (of niet), de praktische ervaringen in allerlei projekten, en de architectuur-aspecten van een business intelligence oplossing.

Doel van dit Seminar:

Dit seminar zal u:

Wij veronderstellen dat de deelnemers een datawarehouse plannen of reeds aan het implementeren zijn, en met strategische vragen zitten over hoe ze meer rendement kunnen halen uit hun project, en hoe ze andere business intelligence toepassingen dan rapportering en OLAP kunnen realiseren.

Bent u aanbieder van Business Intelligence of Datawarehousing produkten of diensten ? U kan een geïnteresseerd publiek bereiken als standhouder op dit seminar. Contacteer ons voor meer info, of neem een kijkje op deze pagina.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is vooral bedoeld voor de managers van business intelligence en datawarehousing projecten, portfolio & program managers, IT architecten, informatie-analysten en consultants in business intelligence, die willen weten hoe je meer rendement haalt uit datawarehousing. Het zal eveneens nuttig zijn voor business managers en project sponsors die business intelligence projecten en architecturen willen opzetten, of diverse BI initiatieven binnen hun bedrijf willen aligneren en consolideren. Bovendien zal dit seminar alle IT beslissingsnemers helpen om de belangrijkste trends, tools, technologieën en problemen in datawarehousing te begrijpen. En omdat we een 50-tal deelnemers verwachten die allen aktief zijn in business intelligence en datawarehousing, kunt u ook heel wat leren uit de ervaringen van andere deelnemers.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.