Intelligente formulieren

Intelligente formulieren


Vervangen van papierstroom door digitale formulieren: Xforms, Adobe's Intelligent Document Platform en MS Infopath vergeleken

22 March 2006 (14-18)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 270 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Voor bedrijven en organisaties die zich richten op eindconsumenten (of met grote aantallen werknemers) zijn papierstromen vandaag nog legio. Informatie wordt opgehaald door papieren formulieren (van simpele lijsten tot verkoopscontracten en polissen) te verspreiden, terug te verzamelen, te verwerken en vaak manueel op te volgen.

Bij automatisering van zo'n proces wordt er meestal gedacht aan een custom (web)applicatie. Nadeel is de hoge kostprijs van custom webontwikkeling, ook en vooral door de hoge onderhoudskost omwille van voortdurend veranderende bedrijfsprocessen (meer gegevens die verzameld moeten worden, andere workflow, ...). Men schrikt er ook voor terug om twee parallelle processen op te zetten: één digitaal, en één op papier (bv. voor klanten die niet aan digitale documenten toe zijn, allerlei manieren van exception handling...). Tenslotte zijn er ook vragen over de legale waarde van digitale documenten, zowel binnen bedrijven, maar ook bij de eindklant die behoefte heeft aan een tastbaar papieren document.

Toch zijn er verschillende oplossingen op de markt die aan al deze bezwaren geheel of gedeeltelijk tegemoet komen. Oplossingen waarbij power users of junior developers in een (visuele) editor of met een macrotaal digitale formulieren ontwerpen met bijhorende business rules, beveiliging en workflow. Waarbij papieren en electronische versies dezelfde workflow kunnen volgen, en dezelfde legale afdwingbaarheid hebben. En op verschillende momenten in het proces het digitale document kan worden afgeprint, en het papieren document op een betrouwbare manier weer ingescand. Op dit seminarie krijgt u een overzicht van de problematiek en stellen we drie verschillende types oplossingen voor, respectievelijk gebaseerd op:

Voor elk van deze types worden sterktes en zwaktes op een rijtje gezet en het gebruik geïllustreerd met een case study.

Welke vragen worden beantwoord tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminarie is bedoeld voor:

AGENDA » SPREKERS »
Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.