Android SmartPhones in de Praktijk

Android SmartPhones in de Praktijk


Een kritisch, gebalanceerd en praktisch overzicht van wat Android uw bedrijf te bieden heeft

27 October 2011 (14-18.30)
Locatie: Crowne Plaza Antwerpen (Antwerp, Belgium)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 360 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Inleiding tot dit seminar over Android

Android, het besturingssysteem van Google voor smartphones, is aan een ongelooflijk snelle opmars bezig. Van elke nieuw verkochte smartphone is er één op twee een Android toestel. Het succes van deze telefoons is niet eenvoudig te verklaren en is soms zelfs een bron van afgunst en wantrouwen. Maar het valt niet te ontkennen dat ook binnen het bedrijfsleven er meer en meer rekening mee zal moeten gehouden worden.

De actieve professional kan zich niet meer permitteren ongewapend ten strijde te verschijnen. Met een smartphone als onmisbaar geworden tool is de toegang tot vitale informatie altijd en overal verzekerd. Maar over smartphones als geheel en Android in het bijzonder doen nogal wat verhalen de ronde.

Waarom dit seminar over Android ?

Onbekend is onbemind. The new kid on the block heeft een nogal geeky imago, dat deels te verklaren is vanwege zijn Linux erfenis. Ook de sterke integratie met Google werpt soms vragen op. In een zakelijke omgeving echter heeft Android zeer sterke troeven in handen. Welke zijn die troeven ? Hoe kan u productiever worden met een Android toestel als werkinstrument ? Maar ook, waar moet u rekening mee houden bij de integratie van Android binnen uw bedrijf ?

Dient u binnen uw bedrijf Android te overwegen ? Die vraag wil dit seminarie u helpen beantwoorden. Op een kritische, gebalanceerde en vooral hands-on manier wordt een overzicht gegeven van de mogelijkheden van dit besturingssysteem op zakelijk vlak, met een aantal live demonstraties.

Wat leert u tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar over Android bestemd ?

Dit seminar richt zich expliciet niet zozeer op ontwikkelaars of app marketeers. Het is echter wel van belang voor alle IT en business professionals die direct of indirect met de problematiek van het mobiele werken worden geconfronteerd. Dus:

 Volledig Programma

13.30u-14.00u
Registratie met koffie/thee en croissants + Networking opportuniteit
14.00u-15.20u
Het Android Eco-systeem
15.20u - 15.35u
Korte pauze met koffie/thee, versnaperingen en mogelijkheid tot networking
15.35u - 16.55u
Android Apps Gebruiken
16.55u - 17.10u
Korte pauze met koffie/thee, versnaperingen en mogelijkheid tot networking
17.10u - 18.20u
Android in uw Bedrijf Integreren
18.20-18.30u
Finale Q & A, samenvatting en besluit
18.30-19.30u
Mogelijkheid om na te praten bij een hapje en drankje, aangeboden door I.T. Works

 Sprekers


Joris De Sutter (SmartphoneHelp)
Joris De Sutter SmartphoneHelp

Joris De Sutter is de oprichter van SmartphoneHelp, een bedrijf dat advies geeft bij de keuze van een smartphone, helpt bij de installatie en configuratie, en ook met de integratieproblematiek en het optimaal gebruik ervan.

Daarnaast is hij managing partner van Vanguard Leadership, een bedrijf dat advies geeft bij de integratie van Social Media binnen bedrijven, op het vlak van Bewustwording, Inventarisatie, Policy Creatie, Monitoring en Training.

Joris is industrieel ingenieur (MSc) van opleiding, met bijna 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zijn carrière begon hij als technisch-commercieel afgevaardigde, waarna hij doorgroeide tot bedrijfsconsultant. Hij is tevens de auteur van het boek “Ontdek de Android Phone” dat in 2011 verscheen bij uitgeverij Van Duuren Media.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->