Spoor18 Mechelen

Spoor18 Mechelen

Stationsstraat 55
2800 Mechelen
phone --
web: https://spoor18.be
 

Spoor 18 is een multifunctionele business eventlocatie vlakbij het station van Mechelen. De site aan Spoor 18 was de aankomstplaats van de eerste publieke treinrit op het Europese vasteland van Brussel naar Mechelen. Spoor 18 zelf is een restant van de opslagloods van de spoorwegen. Een zaal met een rijk verleden dus.

Met het openbaar vervoer: trein of bus

Neem de trein of bus naar het station van Mechelen. Als je uit het station komt, zie je een groot rondpunt. Steek de straat over richting het restaurant M-Eatery op de hoek. Ga dan naar links. Je bent nu in de Stationsstraat. Stap verder via de inrit tussen Ethias Verzekeringen en Bar Marie.

Loop tot op het einde van die inrit en je vindt Spoor 18 aan je rechterkant.

Andere vervoersmiddelen

Indien u met de wagen komt, vindt u hierover informatie op de website van Spoor 18. Echter: er is een heel beperkte parking aan het gebouw, die dan ook nog moeilijk bereikbaar met de wagen (zie info over wegenwerken hieronder), dus u kiest beter voor de NMBS-parking of probeer eens het openbaar vervoer.

OPGEPAST: WEGENWERKEN aan rotonde voor Station! Voor wie met de wagen komt, raden we sterk aan om Waze te gebruiken. De Stationsstraat is met de wagen enkel vanuit de Van Kerckhovenstraat te bereiken. Onze excuses, maar men is blijkbaar overal wel ergens aan het werk.

-->