Microsoft PowerApps en Flow: de Toolset voor Citizen Developers

Microsoft PowerApps en Flow: de Toolset voor Citizen Developers


Een overzicht van Microsoft's Business Application Framework: ontdek hoe makkelijk citizen developers business applicaties kunnen bouwen

8 June 2017 (14-18.30)
Locatie: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Gert Vonck en Steve Da Re
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Waarom deze seminar ?

Elke organisatie ondervindt problemen met het aankopen, ontwikkelen en onderhouden van bedrijfsapplicaties. Het gigantische aanbod aan IT producten, oplossingen en platformen, bemoeilijkt niet enkel de aankoop van de nodige technologie, maar ook de zoektocht naar de nodige mensen om met die technologie om te kunnen. Daarnaast is er ook de immense complexiteit rond de integratie van deze IT producten en hun respectievelijke databronnen.

Maar dankzij de evolutie van Low Code Application Platformen zien we een nieuwe trend. De mogelijkheid om met deze nieuwe platformen op een eenvoudige, intuïtieve en business gedreven manier nieuwe bedrijfsapplicaties te bouwen.

De voordelen van low code platformen zijn enorm:

Maar daarnaast zien we ook de opkomst van de citizen developer. Gedreven business gebruikers, met affiniteit voor technologie, zullen nieuwe toekomstige applicaties kunnen bouwen dankzij low code application platformen.

Met de komst van Microsoft's Business Application Framework, waarin we applicaties terugvinden als PowerApps, Flow, de Common Data Service en PowerBI, investeert Microsoft volop in de uitbouw van hun low code platform. Het reikt verder dan de typische low code platformen, want het voorziet ook de nodige functionaliteiten rond business analytics en business automation, wat het een ideale oplossing maakt voor elke citizen developer!

Tijdens dit seminar nemen we een kijk in de rol van de citizen developer binnen de bedrijfsorganisatie en het Microsoft low code application platform. We duiken in applicaties als PowerApps, Flow en de Common Data Service, en tonen het gemak waarmee nieuwe applicaties kunnen gebouwd worden.

Bereidt u dus voor op tal van boeiende inzichten in een platform dat een revolutie kan teweeg brengen binnen elke business landschap!

Wat leert u uit deze seminar ?

Inhoudelijk zullen we de volgende vragen beantwoorden:

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen met interesse in low code platformen, meer specifiek Microsoft PowerApps & Flow.

 Volledig Programma

13.30u - 14.00u
Registratie, koffie/thee en croissants
14.00u - 14.45u
De citizen developer en low code platformen

We starten dit seminarie met het bekijken van de grootste uitdagingen in de wereld van business apps. Vervolgens bespreken we de term 'Citizen Developer' en de evolutie die deze rol met zich mee brengt.

14.45u - 15.15u
Overzicht van het Microsoft Business Application Framework

In het tweede deel bekijken we het Microsoft Business Application Framework. We bekijken PowerApps, Flow, Common Data Service en de mogelijkheden op vlak van connectors.

Rond 15.45u
Koffie/Thee en Versnaperingen
15.15u - 17.00u
Deep dive in Microsoft PowerApps & Flow

In deel drie zoomen we in op de mogelijkheden van PowerApps & Flow.

Microsoft PowerApps:

Microsoft Flow:

17.00u - 18.20u
PowerApps & Flow in de praktijk

In het laatste deel tonen we jullie hoe we een app bouwen en zullen we de verschillende stappen toelichten. Wie zijn/haar laptop meebrengt, kan onmiddellijk aan de slag.

18.20u - 18.30u
Q & A, Samenvatting en Conclusies
18.30u
Einde van dit Seminar

 Sprekers


Gert Vonck (Appfie)
Appfie

Gert Vonck is de persoon achter de startup Appfie. Appfie heeft zijn focus rond Microsoft PowerApps & Flow, en wil organisaties begeleiden met het gebruiken van het Microsoft low code platform. Voordien was Gert een business consultant die zijn klanten hielp met het definiëren van CRM strategieën, roadmaps en organizational change.

Steve Da Re (BDO)
BDO

Steve Da Re is verantwoordelijk voor "Applications" bij BDO.

Zijn focus ligt voornamelijk op Office365 en Sharepoint. Hij volgt de nieuwe ontwikkelingen van Microsoft op de voet en heeft een grote passie voor Microsoft Flow. Met de out-of-the-box functionaliteiten van Microsoft probeert hij de nood aan 3rd party applications en custom development te vermijden.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->