Microsoft PowerApps en Flow: de Toolset voor Citizen Developers

Microsoft PowerApps en Flow: de Toolset voor Citizen Developers


Een overzicht van Microsoft's Business Application Framework: ontdek hoe makkelijk citizen developers business applicaties kunnen bouwen

8 June 2017 (14-18.30)
Locatie: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Gert Vonck en Steve Da Re
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom deze seminar ?

Elke organisatie ondervindt problemen met het aankopen, ontwikkelen en onderhouden van bedrijfsapplicaties. Het gigantische aanbod aan IT producten, oplossingen en platformen, bemoeilijkt niet enkel de aankoop van de nodige technologie, maar ook de zoektocht naar de nodige mensen om met die technologie om te kunnen. Daarnaast is er ook de immense complexiteit rond de integratie van deze IT producten en hun respectievelijke databronnen.

Maar dankzij de evolutie van Low Code Application Platformen zien we een nieuwe trend. De mogelijkheid om met deze nieuwe platformen op een eenvoudige, intuïtieve en business gedreven manier nieuwe bedrijfsapplicaties te bouwen.

De voordelen van low code platformen zijn enorm:

Maar daarnaast zien we ook de opkomst van de citizen developer. Gedreven business gebruikers, met affiniteit voor technologie, zullen nieuwe toekomstige applicaties kunnen bouwen dankzij low code application platformen.

Met de komst van Microsoft's Business Application Framework, waarin we applicaties terugvinden als PowerApps, Flow, de Common Data Service en PowerBI, investeert Microsoft volop in de uitbouw van hun low code platform. Het reikt verder dan de typische low code platformen, want het voorziet ook de nodige functionaliteiten rond business analytics en business automation, wat het een ideale oplossing maakt voor elke citizen developer!

Tijdens dit seminar nemen we een kijk in de rol van de citizen developer binnen de bedrijfsorganisatie en het Microsoft low code application platform. We duiken in applicaties als PowerApps, Flow en de Common Data Service, en tonen het gemak waarmee nieuwe applicaties kunnen gebouwd worden.

Bereidt u dus voor op tal van boeiende inzichten in een platform dat een revolutie kan teweeg brengen binnen elke business landschap!

Wat leert u uit deze seminar ?

Inhoudelijk zullen we de volgende vragen beantwoorden:

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen met interesse in low code platformen, meer specifiek Microsoft PowerApps & Flow.

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.