Datavirtualisatie: Concepten, Tools en Technologie

Datavirtualisatie: Concepten, Tools en Technologie


Intensief en interactief namiddagseminar over deze moderne oplossing om bedrijfskritische data flexibel en snel te ontsluiten

27 October 2020 (14-18u CEST)
Locatie: Live Online Event (@YOUR DIGITAL WORKPLACE)
Gepresenteerd in het Nederlands door Rick van der Lans
Prijs: 450 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Inleiding tot dit seminar

Datavirtualisatie is de nieuwe, flexibele data-integratie technologie, en deze wordt steeds populairder. Het wordt onder andere ingezet voor het moderniseren van business intelligence-systemen, sneller data beschikbaar maken voor data scientists via virtuele data lakes, data-uitwisseling tussen organisaties, ontwikkelen van data-services, centraal beveiligen van data en het vereenvoudigen van migratieprojecten.

Waarom je dit seminar niet mag missen

Datavirtualisatie is een data-abstractie techniek waarbij dataproducenten en –consumenten ontkoppeld worden, wat leidt tot meer flexibele data-architecturen. Data vanuit allerlei IT-systemen kunnen geïntegreerd en getransformeerd worden zonder de noodzaak om nog meer databases op te bouwen en data nogmaals redundant op te slaan. Nieuwe rapporten en analyses kunnen sneller beschikbaar gemaakt worden en bestaande kunnen sneller aangepast worden. Tevens kan met datavirtualisatie snel en veilig toegang tot real-time data verstrekt worden.

Zoekt jouw bedrijf ook naar een moderne oplossing om bedrijfskritische data flexibel en snel te ontsluiten ? Registreer dan nu voor dit seminar !

LiveOnline seminars

Tijdens dit interactieve evenement krijgen deelnemers ruim de tijd om vragen te stellen via voice en chat aan onze spreker en datavirtualisatie-expert Rick van der Lans. Deelnemers zullen tevens enkele korte opdrachten krijgen. De alom vertrouwde flipchart zal voor improvisaties gebruiken worden. Om aandacht te schenken aan ieders vragen, wordt het aantal deelnemers beperkt.

 Volledig Programma

  Schrijf in voor beide seminars over datavirtualisatie met Rick van der Lans:

Registreer NU voor dit seminar EN voor het praktisch seminar over hoe je datavirtualisatie gebruikt als fundament voor data-driven business en digitale transformatie voor slechts 800 EUR (+ BTW).

13.45u - 14.00u
Verwelkoming van de deelnemers in de virtuele lobby (waiting room)
14.00u
1. Inleiding tot Datavirtualisatie
 
2. Onder de motorkap van een datavirtualisatie-server
 
De performance van datavirtualisatie en query-optimalisatie technieken
 
Caching van views voor opslag van data
18.00u
Final Q & A, mogelijkheid tot online napraten tot 18.30u

 Sprekers


Rick van der Lans (R20/Consultancy BV)
R20/Consultancy BV

Leveranciersonafhankelijk, Praktisch en Pragmatisch:

Rick van der Lans is een gerespecteerd en onafhankelijk analist, adviseur, auteur en internationaal bekende spreker. Hij is gespecialiseerd in datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie.

Hij heeft vele seminars en webinars gepresenteerd en keynotes bij industry-leading conferenties. Hij weet als geen ander een goede balans te vinden tussen op de praktijk toegesneden technologische en strategische zaken. Rick is al vele jaren voorzitter van de jaarlijkse Data Warehousing en Business Intelligence Summit in Nederland.

Rick helpt cliënten wereldwijd met het ontwerpen van hun data warehouse, big data en business intelligence architecturen en begeleid hen bij het selecteren van de geschikte producten. Hij is invloedrijk geweest bij het wereldwijd introduceren van de nieuwe logische datawarehouse architectuur waarmee organisaties meer flexibele business intelligence systemen kunnen ontwikkelen.

Dé Datavirtualisatie-Expert:

Rick van der Lans wordt internationaal beschouwd als de expert op het gebied van datavirtualisatie. Hij is al meer dan 15 jaar met dit onderwerp bezig, geeft organisaties adviezen en heeft goede relaties met alle leveranciers. Naast talloze artikelen, is hij de auteur van twee boeken over datavirtualisatie: Data Virtualization for Business Intelligence Systems en Data Virtualization: Selected Writings.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->