2 Namiddagseminars over Datavirtualisatie: Wat, waarom, hoe, uses cases en ontwerprichtlijnen

2 Namiddagseminars over Datavirtualisatie: Wat, waarom, hoe, uses cases en ontwerprichtlijnen


2 Intensieve en interactieve namiddagseminars over datavirtualisatie-tools: van wat en waarom tot hoe je deze effectief gebruikt (kunnen ook apart gevolgd worden)

27-28 October 2020 (14-18u CEST)
Locatie: Live Online Event (@YOUR DIGITAL WORKPLACE)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 800 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Het seminar Datavirtualisatie: Concepten, Tools en Technologie is een intensief en interactief namiddagseminar over deze moderne oplossing om bedrijfskritische data flexibel en snel te ontsluiten.

Het seminar Datavirtualisatie: Toepassingen, Ervaringen, Tips en Adviezen legt uit hoe je datavirtualisatie als fundament gebruikt voor de data-gedreven organisatie en digitale transformatie.

Dit zijn onontbeerlijke events voor eenieder die wil weten hoe datavirtualisatie positief in moderne data-architecturen ingezet kan worden.

Beide seminars worden gepresenteerd door Rick van der Lans. Hij wordt internationaal beschouwd als de expert op het gebied van datavirtualisatie. Hij is al meer dan 15 jaar met dit onderwerp bezig, geeft organisaties adviezen en heeft goede relaties met alle leveranciers.

 Volledig Programma

Het seminar Datavirtualisatie: Concepten, Tools en Technologie is Intensief en interactief namiddagseminar over deze moderne oplossing om bedrijfskritische data flexibel en snel te ontsluiten.

Dit namiddagseminar bevat volgende onderdelen:

  1. Inleiding tot Datavirtualisatie
  2. Onder de motorkap van een datavirtualisatie-server
  3. De performance van datavirtualisatie en query-optimalisatie technieken
  4. Caching van views voor opslag van data

Het seminar Datavirtualisatie: Toepassingen, Ervaringen, Tips en Adviezen legt uit hoe je datavirtualisatie als fundament gebruikt voor de data-gedreven organisatie en digitale transformatie.

Dit namiddagseminar bevat volgende onderdelen:

  1. Inleiding tot Datavirtualisatie
  2. Toepassingen van datavirtualisatie
  3. Algemene Adviezen

Bij inschrijven voor beide sessies krijg je een serieuze korting.

 Sprekers


Rick van der Lans (R20/Consultancy BV)
R20/Consultancy BV

Leveranciersonafhankelijk, Praktisch en Pragmatisch:

Rick van der Lans is een gerespecteerd en onafhankelijk analist, adviseur, auteur en internationaal bekende spreker. Hij is gespecialiseerd in datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie.

Hij heeft vele seminars en webinars gepresenteerd en keynotes bij industry-leading conferenties. Hij weet als geen ander een goede balans te vinden tussen op de praktijk toegesneden technologische en strategische zaken. Rick is al vele jaren voorzitter van de jaarlijkse Data Warehousing en Business Intelligence Summit in Nederland.

Rick helpt cliënten wereldwijd met het ontwerpen van hun data warehouse, big data en business intelligence architecturen en begeleid hen bij het selecteren van de geschikte producten. Hij is invloedrijk geweest bij het wereldwijd introduceren van de nieuwe logische datawarehouse architectuur waarmee organisaties meer flexibele business intelligence systemen kunnen ontwikkelen.

Dé Datavirtualisatie-Expert:

Rick van der Lans wordt internationaal beschouwd als de expert op het gebied van datavirtualisatie. Hij is al meer dan 15 jaar met dit onderwerp bezig, geeft organisaties adviezen en heeft goede relaties met alle leveranciers. Naast talloze artikelen, is hij de auteur van twee boeken over datavirtualisatie: Data Virtualization for Business Intelligence Systems en Data Virtualization: Selected Writings.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->