Google Glass voor App Developers en Publishers

Google Glass voor App Developers en Publishers


Een overzicht van de mogelijkheden, het ontwerp, de ontwikkeling en de deployment van intelligente toepassingen voor Google Glass

10 March 2014 (14-18u)
Locatie: CommunicatieLoft (Gent) (Gent)
Gepresenteerd in het Nederlands door Luc Peeters, Litrik De Roy
Prijs: 420 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

 Leerdoelen


Waarom deelnemen aan dit namiddagseminar ?

Smart eyewear zoals Google Glass zal wellicht dit jaar doorbreken, zowel bij consumenten als in bedrijven. Deze workshop helpt u om de impact van deze nieuwe generatie draagbare, hands-free toestellen in te schatten, specifiek voor uw bedrijf en uw sector.

Leerobjectieven

U zal de mogelijkheden en beperkingen van de huidige generatie smart glasses leren kennen, de specifieke 'user experience' ervan (interface en inputmethodes, contextueel gebruik), alsook hoe u toepassingen ('apps') kunt ontwikkelen, gebruik makend van de standaard Android/Google ontwikkeltools.

Bovendien is er een 'hands-on' sessie voorzien, waar u de mogelijkheid krijgt om Google Glass uit te testen, en samen kunt brainstormen over potentiële toepassingen

Doelgroep

Deze workshop richt zich zowel naar ontwikkelaars die de stap naar Google Glass development willen maken, als naar publishers van mobiele apps die zich afvragen of ze ook voor Google Glass moeten (laten) ontwikkelen.

Het is de bedoeling om u een high level overzicht te geven van alle aspecten van Google Glass, gaande van de hardware, de interface, de apps tot de ontwikkelomgeving. De workshop zal bij momenten technisch zijn, maar het is zeker geen vereiste dat u zelf een Android developer bent - we gaan niet 'programmeren' tijdens de workshop. Voor de Android developers is er wel de mogelijkheid om technische vragen te stellen.

 Volledig Programma

13.30u - 14.00u
Registratie, koffie/thee en croissants, ontvangst van de deelnemers
14.00u - 14.30u
Introductie tot Google Glass met demo's
Hands-on workshop
Q & A
18.00u
Einde van dit namiddagseminar

 Sprekers


Luc Peeters (Augnition)
Augnition

Luc Peeters is mede-oprichter van Augnition, een startup die zich exclusief toelegt op het ontwikkelen van toepassingen voor smart eyewear & Augmented Reality. Luc is met Digitmedia sinds 2010 actief in mobiele applicatieontwikkeling.

Litrik De Roy (Norio)
Norio

Litrik De Roy is één van de meest ervaren Belgische Android ontwikkelaars, die geregeld cursussen en workshops geeft. Hij werkt in opdracht van Augnition mee aan verschillende Google Glass apps.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->