Aan de Slag met RPA en UiPath

Aan de Slag met RPA en UiPath


Een jumpstart introductie tot RPA en UiPath, waardoor u een praktisch overzicht krijgt van de mogelijkheden van RPA in uw bedrijf

19 March 2019 (14-18u)
Locatie: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Mathias Fransen en Senne Symons
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Waarom dit seminar over robotic process automation ?

Dit seminar legt uit wat Robotic Process Automation (RPA) is, en welke rol dit in uw bedrijf kan spelen. RPA krijgt momenteel enorm veel aandacht, omdat het bedrijven in staat stelt om digitaal te transformeren zonder grote aanpassingen aan hun legacy back-end systemen, silo's en mainframes. RPA software kan immers exact hetzelfde doen als de normale werknemer: inloggen op legacy systemen, keyboard- en muis-input simuleren, informatie aflezen van schermen, combineren en transformeren, en deze vliegensvlug invoeren in andere systemen. Software-robots nemen daardoor eenvoudig, handmatig, tijdrovend, repetitief en routinematig werk uit handen van uw medewerkers: "RPA tools take the robot out of the human". Software-robots lenen zich enorm tot efficiëntie- en procesverbetering, en worden meer en meer ingezet voor "operational excellence".

In dit "Aan de Slag met" seminar willen we vooral tonen hoe u begint en wat er mogelijk is met RPA, en we doen dit aan de hand van de meest populaire RPA tool op dit moment, UiPath.

Aarzel niet om uw vragen en bedenkingen rond RPA vooraf door te sturen, zodat we deze aan onze sprekers kunnen voorleggen, en het antwoord hierop verwerkt wordt in dit interessant en goed gevuld namiddagseminar.

Welke vragen worden op dit seminar beantwoord ?

Dit seminar beantwoordt deze en vele andere vragen:

Iedereen die geinteresseerd is in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bereiken van "operational excellence" zal voordeel halen uit dit praktisch en leveranciersonafhankelijk overzicht van wat RPA is, wat uw bedrijf er mee kan doen, en hoe u RPA robots bouwt met UiPath. Wat u tijdens dit namiddagseminar leert, geldt trouwens ook voor Blue Prism, Automation Anywhere, ... gebruikers.

 Volledig Programma

13.30u - 14.00u
Registratie met Koffie/Thee en Croissants
14.00u
Intro tot RPA: Wat, waarom en hoe ? (Mathias Fransen en Senne Symons, Roborana)
15.00u
Kennismaking met RPA tool UiPath (eventueel ook Blue Prism) (Mathias Fransen en Senne Symons, Roborana))

De bedoeling van deze praktische, interactieve, hands-on sessie is dat de deelnemers een begeleide excursie doorheen het gebruik van UiPath krijgen, met gradueel complexer wordende deelopdrachten waardoor ze de mogelijkheden van de tool zien.

Deze sessie wordt niet gesponsord door UiPath, het is gewoon een heel handige tool om de kracht van RPA aan te tonen. Wie hieraan wil meedoen, gelieve een laptop mee te brengen met een free UiPath trial versie of de Community Edition.

17.00u
Bespreking van de resultaten en de mogelijke toepassingen in uw bedrijf
18.00u
Formeel einde van dit seminar

Wist u dat geinteresseerden in robotisering en RPA een community RPA Meetup Belgium hebben opgestart, waar ze regelmatig de nieuwste mogelijkheden en de recentste ontwikkelingen in robotisering bespreken ? Registereren en inschrijven kan via hun Meetup groep, en we kunnen hun activiteiten ten zeerste aanbevelen.

 Sprekers


Mathias Fransen (RoboRana)
RoboRana

Mathias Fransen is Founder en Managing Partner bij RoboRana, een RPA competentiecentrum binnen de Cronos Group dat focust op het opleveren van end-to-end RPA (Robotics Process Automation) en intelligent automation oplossingen. RoboRana is tool-agnostisch, maar heeft officiële partnerships met UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere/IBM, ABBYY en anderen.

Senne Symons (RoboRana)
RoboRana

Senne Symons is actief als RPA developer bij RoboRana sinds het prille begin, en heeft de laatste tijd een sterke focus op Intelligent Automation. Het combineren van de bestaande RPA oplossingen met Chatbots en AI belooft volgens hem veel moois voor de toekomst.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->