Smartphones in Business

Smartphones in Business


Hoe gaat u slim om met Smartphones in uw bedrijf ?

12 November 2009 (14-18u30)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 300 EUR (excl. 21% BTW)

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Waarom dit seminar?

Binnen het bedrijfsleven is mobiele telecommunicatie niet meer weg te denken. Iedereen beschikt tegenwoordig over een GSM en kan daarmee zonder probleem bellen en SMS’en. Met een "smartphone" daarentegen, kan u dankzij de combinatie van een PDA (Personal Digital Assistant) en een mobiele telefoon, ook nog eens uw agenda beheren, uw contactpersonen bijhouden, uw e-mails ontvangen, op het internet surfen, en nog zoveel meer. Mooi voorbeelden vindt u bij Nokia, RIM (BlackBerry), Apple, HTC e.a.

Smartphone-onafhankelijk seminar, dus het gaat o.a. over de nieuwste Nokia smartphonesNaast deze waardevolle functionaliteiten van deze apparaten gaat er in dit seminar eveneens aandacht naar alle verschillende besturingssystemen en diverse fysieke verschijningsvormen. We helpen u met dit seminar om door de vele bomen het bos te zien met een overzicht van kenmerken, mogelijkheden, voordelen en nadelen van de diverse soorten smartphones.

Bij onze veelvuldige contacten met ondernemingsleiders en beslissingnemers in het bedrijfsleven, valt het ons op dat velen onder hen wel een smartphone of PDA bezitten, maar vaak slechts een fractie van de mogelijkheden van dit apparaat gebruiken. Anderen zweren dan weer bij een klassieke rechtoe-rechtaan GSM, zonder "toeters en bellen". Nochtans kan het juiste model smartphone met de juiste applicaties erop, u veel efficiënter doen werken.

Smartphone-onafhankelijk seminar, dus het gaat o.a. over de nieuwste BlackBerry smartphonesVerder wordt er in dit seminar ook dieper ingegaan op de gevolgen van het gebruik van smartphones in een bedrijfsomgeving. Waarmee moet u rekening houden bij de implementatie ? Hoe bereidt u de gebruikers het best voor ? Hoe zit het met de beveiligingsaspecten ?

Natuurlijk gaan we ook graag in op uw vragen en specifieke problemen met smartphones. Aarzel niet om uw vragen op voorhand door te sturen naar seminars@itworks.be zodat we de relevante vragen in het seminar-programma kunnen opnemen.

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Smartphone-onafhankelijk seminar, dus het gaat o.a. over de nieuwste HTC smartphonesDit seminar is vooral interessant voor:

 Volledig Programma

13.30u-14.00u
Registratie met koffie/thee, fruitsap en croissants + Networking opportuniteit
14.00u
Begin van dit namiddagseminar
1. Wat is een smartphone en welke voordelen biedt zo'n apparaat ?
2. Smartphones binnen bedrijven, waar op letten ?
18.15-18.30u
Vragen, samenvatting en besluit
18.30-19.30u
Mogelijkheid om na te praten bij een hapje en drankje, aangeboden door I.T. Works

 Sprekers


Joris De Sutter (SmartphoneHelp)
Joris De Sutter SmartphoneHelp

Joris De Sutter is de oprichter van SmartphoneHelp, een bedrijf dat advies geeft bij de keuze van een smartphone, helpt bij de installatie en configuratie, en ook met de integratieproblematiek en het optimaal gebruik ervan.

Daarnaast is hij managing partner van Vanguard Leadership, een bedrijf dat advies geeft bij de integratie van Social Media binnen bedrijven, op het vlak van Bewustwording, Inventarisatie, Policy Creatie, Monitoring en Training.

Joris is industrieel ingenieur (MSc) van opleiding, met bijna 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zijn carrière begon hij als technisch-commercieel afgevaardigde, waarna hij doorgroeide tot bedrijfsconsultant. Hij is tevens de auteur van het boek “Ontdek de Android Phone” dat in 2011 verscheen bij uitgeverij Van Duuren Media.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->