Minimum Viable Products (MVPs) Demystified

Minimum Viable Products (MVPs) Demystified


Hoe verleg je de focus van scope discussies naar het identificeren en valideren van business risico's

ON REQUEST
Locatie: In-company (YOUR COMPANY)
Gepresenteerd in het Nederlands door Filip Hendrickx
Prijs: ASK FOR PRICE QUOTE (excl. 21% BTW)

 Leerdoelen

Welke vragen beantwoorden we in deze workshop ?

Workshop aanpak

In onze workshops introduceren we nieuwe ideeën, technieken en methodes ter inspiratie en zodat in een team een gemeenschappelijk begrip ontstaat.

We combineren ​praktijkvoorbeelden, theorie en discussie​ en brengen alles in praktijk door toepassing op een eigen case. Dit levert een resultaat dat je de volgende dag kan gebruiken.

Onze workshops zijn steeds interactief en omvatten een mix van inhoudelijke onderdelen, faciliteringstechnieken en samenwerkingsmethodes​ waarmee je efficiënt met je team en je stakeholders tot goede resultaten komt.

We baseren in-house workshops op de vermelde topics, maar passen deze steeds aan aan jullie specifieke vragen of context. Dit voorstel verfijnen we dus graag met jullie. Volledig maatwerk is ook mogelijk, evenals verdere begeleiding of verdieping na de workshop.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

We werken gewoonlijk met groepen van 10 tot 20 deelnemers om voldoende interactiviteit te verzekeren. Het is zowel mogelijk om met een specifieke groep deelnemers te werken, zoals business analisten, als met een gemengde groep van bijvoorbeeld business stakeholders, product managers, analisten, project managers, ontwikkelaars en testers.

 Volledig Programma

Welke vragen beantwoorden we in deze workshop ?

WELKOM
Introductie van de spreker, de deelnemers en het seminar
INTRO: Het why - how - what van MVP's
Filip Hendrickx (altershape consulting)
Key Differentiators
hypotheses en validaties
EINDE
Einde van deze Workshop

 Sprekers


Filip Hendrickx (altershape)
altershape

Dankzij 10 jaar ervaring als business consultant en voorafgaand 10 jaar ervaring in softwareontwikkeling en onderzoek, kan Filip vlot de koppeling maken tussen strategie en uitvoering. Filip volgt steeds een gestructureerde maar pragmatische aanpak. Hierin combineert hij klassieke business analyse-technieken met lean startup-technieken om tegemoet te komen aan de nood aan snellere en meer klantgerichte vernieuwing binnen een bestaande organisatie.

Filip richtte altershape op om bedrijven te helpen corporate startups te worden door middel van deze aanpak.

Filip organiseert als board member bij het IIBA Brussels Chapter heel wat events, en spreekt zelf regelmatig op internationale conferenties en seminaries.

Meer informatie over Filip vindt u natuurlijk ook op LinkedIn.

U kan Filip volgen op twitter via https://twitter.com/filiphdr.

Check out our related in-house workshops:

dit is een inhouse