Sourcing Masterclass

Sourcing Masterclass


Hoe kom je tot een succesvolle (out/in/co/multi)sourcing: wat doe je in-huis en wat doe je extern? Hoe organiseer je je intern voor sourcing ?

15 May 2008 (14-21)
Locatie: Crowne Plaza Antwerpen (Antwerp, Belgium)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Waarom deze masterclass ?

In een tijdperk van groeiende globalisatie en specialisatie heeft sourcing een belangrijke plaats in onze economie ingenomen, en dit aandeel blijft maar toenemen. Toch hangt er rond sourcing nog vaak een zweem van mysterie en blijkt outsourcing een oefening die moeilijk verloopt.

Deze sourcing masterclass schetst een kristalhelder en compleet beeld van het sourcing landschap, waarbij de nodige aandacht gaat naar opkomende en toekomstige trends. Na deze masterclass hebben de deelnemers een duidelijk beeld van sourcing in al zijn aspecten, en is men in staat om de juiste keuzes te maken wanneer men in contact komt met sourcingvraagstukken.

Welke vragen worden beantwoord tijdens deze masterclass ?

Deze masterclass biedt een grondig overzicht van sourcing in al zijn aspecten en beantwoordt deze en andere vragen:

Voor wie is deze masterclass bestemd ?

Deze masterclass behandelt (out)sourcing in een zeer ruime zin, maar zal door de praktische en pragmatische aanpak van de spreker zeer inspirerend zijn voor:

 Volledig Programma

Deze masterclass begint om 14u en eindigt om 21u. Wij verwelkomen de deelnemers met koffie/thee vanaf 13u30.

Binnen elk van de 3 hoofdstukken zal er een oefening voorzien worden zodat de deelnemers vanuit hun eigen perspectief het aangereikte materiaal leren hanteren.

13.30u - 14.00u
Registratie en Ontvangst van de deelnemers met koffie/thee en croissants
14.00u
Setting the Sourcing Scene: wat komt er allemaal kijken bij sourcing ?
15.30u
Koffie/Thee
16.00u
Hoe pak je een sourcingvraagstuk aan ?
17.45u
Diner
19.00u
Hoe beheer en beheers je sourcing ?
20.45u-21.00u
Samenvatting en Besluit
21.00u
Einde van deze masterclass

 Sprekers


Stef Knaepkens (Kite Consultants)
Kite Consultants

Stef Knaepkens is Managing Partner bij Kite Consultants, een jong Vlaams adviesbureau dat zich toelegt op strategievorming en implementatie in hoogtechnologische omgevingen. Sinds 1994 is Stef adviseur in organisatie, oorspronkelijk met veel nadruk op IT dienstverlening, later op het vlak van alignment, strategie, organisatie en sourcing. Hij heeft projecten begeleid in Europa en de USA, en dit zowel binnen privť-ondernemingen als binnen overheden en overheidsagentschappen. Stef Knaepkens (43) heeft een ingenieursgraad in IT en en een MBA van TIAS Business School. Hij heeft 9 jaar gewerkt in een operationele managementrol als service verantwoordelijke voor een ICT bedrijf en in die hoedanigheid heeft hij leiding gegeven aan een intern team van IT specialisten, Service Level Agreements onderhandeld en strategieŽn voor hoge beschikbaarheid ontwikkeld voor klanten.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->