Aan de Slag met RPA, UiPath en Blue Prism

Aan de Slag met RPA, UiPath en Blue Prism


Een jumpstart introductie tot RPA, gebruik makend van UiPath en/of Blue Prism

ON REQUEST
Locatie: In-company (YOUR COMPANY)
Gepresenteerd in het Nederlands door Mathias Fransen en collega's
Prijs: ASK FOR PRICE QUOTE (excl. 21% BTW)

 Leerdoelen

Waarom deze workshop over robotic process automation ?

Deze workshop legt uit wat Robotic Process Automation (RPA) is, en welke rol dit in uw bedrijf kan spelen. RPA krijgt momenteel enorm veel aandacht, omdat het bedrijven in staat stelt om digitaal te transformeren zonder grote aanpassingen aan hun legacy back-end systemen, silo's en mainframes. RPA software kan immers exact hetzelfde doen als de normale werknemer: inloggen op legacy systemen, keyboard- en muis-input simuleren, informatie aflezen van schermen, combineren en transformeren, en deze vliegensvlug invoeren in andere systemen. Software-robots nemen daardoor eenvoudig, handmatig, tijdrovend, repetitief en routinematig werk uit handen van uw medewerkers: "RPA tools take the robot out of the human". Software-robots lenen zich enorm tot efficiëntie- en procesverbetering, en worden meer en meer ingezet voor "operational excellence".

In deze "Aan de Slag met" workshop willen we vooral tonen hoe u begint en wat er mogelijk is met RPA, en we doen dit aan de hand van de meest populaire RPA tools op dit moment, UiPath en Blue Prism.

Aarzel niet om uw vragen en bedenkingen rond RPA vooraf door te sturen, zodat we deze aan onze sprekers kunnen voorleggen, en het antwoord hierop verwerkt wordt in deze workshop.

Welke vragen worden op deze workshop beantwoord ?

Deze workshop beantwoordt deze en vele andere vragen:

Iedereen die geinteresseerd is in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bereiken van "operational excellence" zal voordeel halen uit dit praktisch en leveranciersonafhankelijk overzicht van wat RPA is, wat uw bedrijf er mee kan doen, en hoe u RPA robots bouwt met tools zoals UiPath, Blue Prism. Wat u tijdens deze workshop leert, geldt trouwens ook voor Blue Prism, Automation Anywhere, ... gebruikers.

 Volledig Programma

WELCOME
Kennismaking met sprekers en deelnemers
INTRO: RPA
Intro tot RPA: Wat, waarom en hoe ?
RPA Tools
Kennismaking met RPA tools UiPath en Blue Prism

De bedoeling van deze praktische, interactieve, hands-on sessie is dat de deelnemers een begeleide excursie doorheen het gebruik van UiPath krijgen, met gradueel complexer wordende deelopdrachten waardoor ze de mogelijkheden van de tool zien.

Deze sessie wordt niet gesponsord door Blue Prism of UiPath, maar het is gewoon een heel handige tool om de kracht van RPA aan te tonen. Wie hieraan wil meedoen, gelieve een laptop mee te brengen met bv. een free UiPath trial versie of de Community Edition.

RPA Gebruik
Bespreking van de resultaten en de mogelijke toepassingen in uw bedrijf
EINDE
Einde van deze workshop, Vragen en Discussie

Wist u dat geinteresseerden in robotisering en RPA een community RPA Meetup Belgium hebben opgestart, waar ze regelmatig de nieuwste mogelijkheden en de recentste ontwikkelingen in robotisering bespreken ? Registereren en inschrijven kan via hun Meetup groep, en we kunnen hun activiteiten ten zeerste aanbevelen.

 Sprekers


Mathias Fransen (RoboRana)
RoboRana

Mathias Fransen is Founder en Managing Partner bij RoboRana, een RPA competentiecentrum binnen de Cronos Group dat focust op het opleveren van end-to-end RPA (Robotics Process Automation) en intelligent automation oplossingen. RoboRana is tool-agnostisch, maar heeft officiële partnerships met UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere/IBM, ABBYY en anderen.

Check out our related in-house workshops:

dit is een inhouse