Agile, Scrum en Kanban in de Praktijk

Agile, Scrum en Kanban in de Praktijk


Ervaar wat agile methoden zoals Scrum voor uw bedrijf kunnen betekenen

18 December 2013 (14-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Sander Hoogendoorn
Prijs: 690 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit Seminar over Agile, Scrum en Kanban ?

Tweederde van alle software development projecten falen nog steeds. Ze zijn duurder dan gepland, halen deadlines niet, leveren niet de gewenste functionaliteit of worden vroegtijdig gestopt. Komt dit door het gebruik van traditionele, lineaire software development methodieken, en is agile development de oplossing ? Dit seminar biedt hierop een duidelijk antwoord.

De term agile duidt een generatie aan van nieuwe software development methodieken gekenmerkt door een nauwere samenwerking tussen business en IT, korte iteraties en het kunnen omgaan met onvermijdelijke veranderingen in projecten. Bekende methodieken zijn Scrum, extreme programming (XP), Smart, DSDM, Lean en Kanban. Agile methodieken en technieken worden inmiddels succesvol toegepast in grote en kleinere organisaties, die de grote voordelen van agile software development hebben ingezien, zowel voor opdrachtgever als opdrachtnemer. De bedoeling van dit seminar is om u uit te leggen welke voordelen dit zijn, hoe u deze bereikt, en wat de best practices zijn in agile development.

Dit seminar laat zien hoe agile software development bijdraagt aan het succesvol uitvoeren van software development projecten. Tijdens dit seminar bespreekt Sander Hoogendoorn in zijn gekende inspirerende en enthousiaste stijl de nadelen van traditionele, lineaire methodieken, en gaat hij in op de karakteristieken van agile software development. Ook komen bekende misvattingen rond agile aan bod. Het seminar verduidelijkt de overeenkomsten en verschillen tussen de belangrijkste agile methodieken, zoals Scrum, extreme programming, Smart, Lean, DSDM en Kanban. Scrum is op dit moment de meest populaire agile methode en krijgt tijdens dit seminar natuurlijk ruime aandacht. Vanuit de "Lean Thinking" wereld wordt ondertussen ook Kanban steeds populairder in de agile wereld. Deze techniek, letterlijk vertaald "signaalkaart", is een nieuwe manier van omgaan met het beheer van agile werk en vele bedrijven passen het reeds succesvol toe. Omdat het nog niet zo bekend is, besteden we er wat aandacht aan tijdens dit seminar.

Maar natuurlijk krijgt u niet alleen de theorie, maar laten we ook een groot aantal best practices, tools en technieken uit de alledaagse praktijk de revue passeren. Het seminar geeft de deelnemers een helder inzicht in de positieve bijdrage die agile software development levert tot projecten, en toont een reeks van concrete en pragmatische handvatten, technieken en best practices voor het implementeren van agile software development in uw organisatie.

Welke vragen worden door onze spreker Sander Hoogendoorn beantwoord ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminarie richt zich op iedereen die betrokken is bij de organisatie van het software development proces:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.