Haal meer Business Intelligence uit uw Data Warehouse
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Haal meer Business Intelligence uit uw Data Warehouse

  BI als Strategisch Instrument: in business intelligence zit het woord "business", maar helaas worden datawarehouses nog te weinig gebruikt voor echte "business toepassingen" (balanced scorecards, corp. performance management, bus. activity monitoring, ...

   24 June 2004 (14-21)
   Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
   Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Bent u aanbieder van producten of diensten ivm Business Intelligens of Datawarehousing?
  U kan een geïnteresseerd publiek bereiken als standhouder op dit seminarie. Contacteer ons voor meer info!

  Waarom dit seminar?

  Vele bedrijven hebben datawarehousing projecten gestart om hun rapportering, business intelligence, data mining, CRM en vele andere processen te ondersteunen. In deze projecten werden de voorbije jaren talloze best practices en kritische succesfaktoren gevonden, die ook nuttig kunnen zijn voor uw business intelligence (BI) en datawarehousing projekten.

  Echter, veel bedrijven die fors geinvesteerd hebben in datawarehousing vragen zich nu af hoe ze, samen met de business, meer kunnen halen uit hun datawarehouse. In business intelligence zit dan wel het woord business, maar vaak voldoen de ontwikkelde BI-toepassingen niet aan de wijzigende behoeften van de business gebruikers. Tevens moeten de onderhouds- en beheerskosten van de BI-omgeving omlaag: er zijn te veel tools en te weinig standaarden, en het kost te veel tijd en resources om in te spelen op nieuwe rapporteringsbehoeftes en de integratie met interne en externe bronsystemen.

  Onze 2 sprekers Erik Fransen en Pieter den Hamer (beide van het leveranciersonafhankelijke CIBIT) bespreken dan ook vooral een betere organisatie van de BI-omgeving, de tools en technologieën om enterprise business intelligence applicaties te maken die een nog grotere return-on-investment (ROI) kunnen genereren, de integratie van het datawarehouse met bv. ERP systemen, het dilemma of je de BI voorzieningen die de ERP leveranciers tegenwoordig aanbieden gebruikt (of niet), de praktische ervaringen in allerlei projekten, en de architectuur-aspecten van een business intelligence oplossing.

  Doel van dit Seminar:

  Dit seminar zal u:

  • Inzicht verschaffen in een efficiëntere en effectievere organisatie van uw BI-omgeving
  • Aantonen wat de kritische succesfactoren (en valkuilen) zijn in business intelligence en datawarehousing projecten
  • Leren hoe u controle houdt over het arsenaal aan back-end integratie tools en systemen voor BI
  • Helpen bij de implementatie van een succesvolle business intelligence strategie

  Wij veronderstellen dat de deelnemers een datawarehouse plannen of reeds aan het implementeren zijn, en met strategische vragen zitten over hoe ze meer rendement kunnen halen uit hun project, en hoe ze andere business intelligence toepassingen dan rapportering en OLAP kunnen realiseren.

  Voor wie is dit seminar?

  Dit seminar is vooral bedoeld voor de managers van business intelligence en datawarehousing projecten, portfolio & program managers, IT architecten, informatie-analysten en consultants in business intelligence, die willen weten hoe je meer rendement haalt uit datawarehousing. Het zal eveneens nuttig zijn voor business managers en project sponsors die business intelligence projecten en architecturen willen opzetten, of diverse BI initiatieven binnen hun bedrijf willen aligneren en consolideren. Bovendien zal dit seminar alle IT beslissingsnemers helpen om de belangrijkste trends, tools, technologieën en problemen in datawarehousing te begrijpen. En omdat we een 60-tal deelnemers verwachten die allen aktief zijn in business intelligence en datawarehousing, kunt u ook heel wat leren uit de ervaringen van andere deelnemers.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved