Aan de Slag met Sparx Enterprise Architect

Aan de Slag met Sparx Enterprise Architect


Een praktische introductie tot het goed gebruik van Sparx Enterprise Architect, boordevol voorbeelden

3 September 2020 (14-18u30 CEST)
Locatie: Live Online Event (@YOUR DIGITAL WORKPLACE)
Gepresenteerd in het Nederlands door Christian Gijsels
Prijs: 299 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out these related open workshops:

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Wat leert u tijdens deze LiveOnline(*) Workshop ?

Tijdens deze erg praktische namiddagworkshop leert u o.a.:

Waarom organiseren we deze workshop ?

Vele bedrijven en consultants gebruiken maar een beperkt deel van de mogelijkheden van de Enterprise Architect® tool van SparxSystems®. Of u nu enterprise architect, process analyst, business analyst, functioneel analyst of data architect bent, deze tool kan uw werk efficienter en produktiever maken.

Onze workshop facilitator Christian Gijsels zal je de kracht tonen van deze tool, hoe je deze goed opzet, en hoe je deze het best gebruikt voor o.a. architectuur-, proces- en data-modellering. Christian heeft heel veel ervaring in business analyse, requirements management en het modelleren van business processen met Enterprise Architect, één van de tools die hij dagelijks gebruikt. Hierdoor krijgt u een zeer praktisch en pragmatisch inzicht in de mogelijkheden van Enterprise Architect in deze intensieve, interactieve en inspirerende workshop.

Enterprise Architect biedt u een volledige omgeving die u ondersteunt in elke fase van een project, van het verzamelen van de requirements tot de implementatie en het testen van de software. Enterprise Architect biedt niet enkel overzicht en inzicht voor elke stakeholder in een project, maar kan ook de consistentie en communicatie tussen die stakeholders verbeteren, wa

Het is noch onze bedoeling, noch die van Christian Gijsels, om Enterprise Architect te promoten. We zien echter helaas veel bedrijven die deze tool in huis halen, en slechts een beperkt deel van de kracht van deze tool benutten.

Voor wie is deze workshop bestemd ?

Deze workshop is zowel gericht op beginners als op enigzins ervaren gebruikers van Enterprise Architect. Cruciaal is dat u wil leren hoe deze tool beter kan gebruikt worden voor het modelleren van enterprise architectuur, processen en data, en voor het faciliteren van business analyse, business improvement en digitale transformatie:

(*) LiveOnline: Een lesvorm waarin een ervaren expert kennis deelt met erg geïnteresseerde deelnemers. We mikken hierbij op een immersieve klantenervaring, interactief en produktief zoals de 1250+ "echte" seminars die we de voorbije 25+ jaar organiseerden.

 Volledig Programma

13u45 - 14u00
Verwelkoming in de Waiting Room + Kennismaking
14u00
Aanvang Live Online Meeting (we verdelen de namiddag in 3 blokken van een 70-tal minuten + 2 pauzes van max 15 minuten)
14u00
De Mogelijkheden van Sparx Enterprise Architect
Modelleren van Enterprise Architectuur

De verschillende lagen van de enterprise architectuur

Modelleren van Proces / Business Analyse

De Processen, Cases en Decisions

Modelleren van de Functionele en Technische Analyse

De belangrijkste diagramma's

Modelleren van de Data Architectuur

De diverse Data lagen

18.00
Q & A, Online Napraten, Einde voorzien ten laatste om 18u30

 Sprekers


Christian Gijsels (GIJSELSDOTCOM NV)
GIJSELSDOTCOM NV

Christian Gijsels is zelfstandig consultant bij GIJSELSDOTCOM NV, gespecialiseerd in modelleertalen en -tools voor architectuur (ArchiMate), business analyse (BPMN voor processen, CMMN voor cases, en DMN voor beslissingen en decision rules) en functionele analyse (UML).

Christian was mede-oprichter/verantwoordelijk voor de consulting groep The Business Analysts, een groep van een 55-tal business analysten, functioneel analysten en project managers binnen de Cronos Holding.

Christian was ook Director bij KPMG Technology Advisory België en verantwoordelijk voor de Belgium Enterprise Architecture Practice.

U kan Christian natuurlijk ook vinden op LinkedIn en op Twitter.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->