Beide Workshops, over het Innovatiecanvas en Lean Business Analyse

Beide Workshops, over het Innovatiecanvas en Lean Business Analyse


Stimuleer de startup spirit in uw bedrijf met het innovatiecanvas en de think-shape-try aanpak, en doe aan lean business analyse

29 November-25 April 2019 (13u30-20u30)
Location: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Filip Hendrickx
Prijs: 1250 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

In onze workshop "Lean business analyse" legt Filip Hendrickx uit hoe business analyse een drijvende kracht achter innovatie en strategie-uitvoering wordt:

In de workshop over het innovatiecanvas, user story mapping en de think-shape-try aanpak zetten we de stap van intern gedreven digitale transformatie naar innovatie gedreven door validatie vanuit de klant. Zowel voor nieuwe producten en services als voor verbeteringen eraan, geeft de aanpak een doeltreffend en concreet kader om snel van veel ideeën naar de meest relevante acties te gaan. Agile analyse en user story mapping helpen om snel de veelbelovende features te identificeren en implementeren.

We bekijken in de workshop "Van Idee tot Succes met het Innovatiecanvas" met Filip Hendrickx dan ook:

De workshop "Lean Business Analyse" wordt georganiseerd op Donderdag 29 November 2018 (13.30-20.30u) - Bekijk het volledig programma - Workshop Locatie: Parker Hotel Brussels Airport (Diegem)

De workshop "Van Idee tot Succes met het Innovatiecanvas" wordt georganiseerd op donderdag 25 April 2019 (13.30-20.30u) - Bekijk het volledig programma - Workshop Locatie: Parker Hotel Brussels Airport (Diegem)

Wie zou aan deze workshops moeten deelnemen ?

Deze workshops richten zich op iedereen die de stap wil zetten van het louter implementeren van oplossingen naar het uitvoeren van de strategie van een organisatie. Dit kan iedereen zijn die betrokken is bij innovatie en transformatie-projecten, zoals:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.